Padel in Utrecht bij Peakz Padel | Boek nu je baan ✓ (2024)

Padellen in Utrecht

Padel in Utrecht kan je niet meer wegdenken. Padel is echt helemaal hot & happening! Om alle Utrechtse spelers van een padelbaan te kunnen voorzien zijn dan ook heel veel banen nodig. Gelukkig heeft Peakz Padel twee mooie locaties voor haar clubs kunnen vinden. Bij elkaar zijn er 16 padel binnenbanen en 4 padel buitenbanen in Utrecht, verspreid over de twee padelclubs van Peakz Padel. Jij kan dus het hele jaar padellen bij Peakz Padel in Utrecht

1 tegen 1 padel in Utrecht

Soms is het lastig om vier andere spelers te vinden of wil je alleen even je padelskills oefenen. Met z’n tweeën kan je bijvoorbeeld makkelijk die lastige bal vanaf de glaswand trainen. Daar heeft Peakz Padel een oplossing voor. Je kan in Utrecht namelijk ook een single baan boeken. Je speelt dan padel 1 tegen 1. Dit kan zowel binnen als buiten.

Padellen in Utrecht

Peakz Padel Utrecht Vechtsebanen

Padellen in Utrecht met banen van de hoogste kwaliteit doe je bij Peakz Padel Vechtsebanen in Overvecht. Deze oude tennishal is volledig omgetoverd tot een zowaar padel walhalla. In deze hoge hal liggen maar liefst 12 dubbel binnenbanen en twee single banen. Je kan dus het hele jaar door droog en warm padel komen spelen.

Peakz padel Vechtsebanen in Utrecht is makkelijk te bereiken. Binnen een kwartiertje fietsen sta je voor de voordeur vanuit het centrum van Utrecht. Vind je het padellen zelf al wel genoeg beweging? Dan kan je met de auto komen en voor de deur parkeren.

Het hoge dak zorgt ervoor dat je hoge lob niet onderbroken wordt door een botsing met het dak. De mat die op deze padelbanen liggen is van de hoogste kwaliteit, waardoor je niet uitglijdt over het zand wat hierbij onder de haren ligt. De Eredivisie spelers van Peakz Padel trainen daarom ook graag op de banen van Peakz Padel Vechtsebanen in Utrecht. Kom een keer langs en misschien zie je ze er wel spelen!

Boek een padelbaan

De padelcompetitie is erg populair bij Peakz Padel Vechtsebanen. Vanwege de banen van de hoogste kwaliteit krijg je leuke rally’s die niet onderbroken hoeven worden door wind, regen of een botsing met het dak. Peakz Padel Vechtsebanen staat in de competitieweekenden dan ook helemaal vol met teams die na het spelen nog blijven hangen voor een borrel en bites.

De padelcompetitie in Utrecht is razend populair

Peakz Padel Utrecht Zeehaenkade

Padellen in Utrecht kan ook aan de andere kant van de stad bij Peakz Padel Zeehaenkade. In de Transwijk staat deze gave urban padelclub. Met de fiets sta je binnen een kwartiertje op de padelbanen vanuit het centrum van Utrecht of parkeer je auto naast de deur.

Bij Peakz Padel Zeehaenkade speel je padel binnen of buiten. Net waar jij zin in hebt. Deze padelclub heeft ook een buiten single baan. Ideaal voor het oefenen van je padelslagen. Deze padelclub is heel uniek en heeft helemaal zijn eigen stijl. Naast padellen kan je er ook beachvolleyballen. Deze gezellige zomerse sfeer voel je op de hele club. Peakz Padel Zeehaenkade is daarom ook erg geliefd onder studenten.

Op het terras kan er zowel binnen als buiten nog lekker geborreld worden uitkijkend op de spectaculaire rally’s op de padelbanen. Een heerlijke plek om even na te praten over die gemiste smash op matchpoint van je maatje.

Boek een padelbaan

Padelles in Utrecht

Padelles in Utrecht wordt gegeven door 3 top Peakz Padel Academy trainers. Je bent dus altijd gegarandeerd van leuke en van hoge kwaliteit lessen.

Duncan is niet alleen Sidekick van Peakz Padel in Utrecht, maar hij is ook een Peakz Padel Academy trainer. Hij is goed in het begeleiden van padelspelers van alle verschillende niveaus en vindt het belangrijk dat je elke les met een grote glimlach de baan af komt. Dit geldt zowel voor de padellessen voor kinderen als voor de reguliere padellessen.

Maurits helpt zowel de padelspelers in Amsterdam als in Utrecht een volgende stap in hun carrière te zetten. Met zijn rustige en nuchtere uitstraling geeft hij je een fijn gevoel waarmee je je padelskills zorgvuldig kunt oefenen.

Last but not least, geeft de Head Coach van Peakz Padel ook les in Utrecht. Jaime heeft meer dan 20 jaar padelervaring en kan je tijdens Jaimes Master Program echt een stap verder brengen in je padel carrière.

Boek een les

Club Sessions in Utrecht

In Utrecht worden er wekelijks veel Club Sessions georganiseerd. Elke week doet een grote leuke groep spelers weer mee met de verschillende wedstrijdvormen. Er is één Club Session die er in Utrecht echt uit springt. Altijd uitverkocht en altijd extra gezellig. We hebben het natuurlijk over de Funky Friday! Na het padeltoernooi gaat de muziek aan en wordt er heerlijk geborreld. Knallend het weekend in!

Lees ookClub Sessions

Bedrijfsuitjes in Utrecht

Bedrijfsuitjes in Utrecht organiseer je natuurlijk bij Peakz Padel. Aan de lopende band worden hier de grote bedrijfsevents gehouden. Onze events hosts zijn dus helemaal ready en getraind om jullie te ontvangen. Bij Peakz Padel Vechtsebanen zijn er natuurlijk meer dan genoeg banen voor de grote groepen. Peakz Padel Zeehaenkade heeft juist weer z’n eigen unieke vibe wat voor een goede sfeer op je bedrijfsuitje zorgt. Peakz Padel denkt graag met je mee bij het organiseren van je eigen padel event!

organiseer je event

Peakz Padel verovert Utrecht

Lees ookVechtsebanen
Lees ookZeehaenkade

I CAN RESIST EVERYTHING EXCEPT PADEL

~Jack Peakz~

Padel in Utrecht bij Peakz Padel | Boek nu je baan ✓ (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated:

Views: 6064

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.