Padellessen boek je bij Peakz Padel | Reserveer direct ✓ (2024)

Nieuw

Les & Club Session Combi

Krijg een uur les en breng daarna je skills in de praktijk tijdens een Jack's Hustle

individueel inschrijven

Boek hier

Lespakket 5x

Boek een lespakket van 5 padellessen en werk samen met jouw padeltrainer aan je padelskills!

Start mei/juni

Boek hier

Losse padelles

Verbeter specifieke padelskills. Je bepaalt zelf met wie en hoeveel spelers je komt (max 4).

Verbeter gericht je skills

Boek hier

Proefles

Ben jij ready om de eerste stappen van je padel carrière te zetten? Boek dan een proefpadelles.

individueel inschrijven

Wil je meer weten over de verschillende soorten padellessen die we aanbieden? Lees hieronder wat elk lespakket precies inhoudt.

Padelles & Club Session Combi

Een padelles en Club Session combi deal! Deze zomer hebben we een speciale actie voor starter/intermediate padellers. Je krijgt eerst een uur les van een van onze Peakz Padel Academy Trainers. Aansluitend aan je les breng je direct je net geleerde skills in de praktijk tijdens een Club Session. Tijdens deze Club Session speel je korte wedstrijdjes van een kwartier. Je leert padel het snelst door het spelen van wedstrijdjes, dus na deze combi deal ben je écht niet meer van de baan te slaan.

Geen groepje? Geen probleem! Je kunt je als individu voor deze padelles inschrijven.

Heb je nog geen padelracket? We’ve got your back! Je mag tijdens je les en de Club Session gratis een racket van ons lenen.

Meld je aan

padel proefles

Boek nu een padel proefles om kennis te maken met padel. Bij Peakz Padel krijg jij les van een PeakzPadel Academy trainer en ben je dus gegarandeerd van een kwalitatieve enenergieke kennismaking met padel.

Geen groepje? Geen probleem! Jekunt je als individu voor deze padelles inschrijven. Wil je liever een privélesbij Peakz Padel? Probeer dan alle vier de tickets te bemachtigen.

Nog niet in het bezit van een eigen padelracket? Geen probleem, tijdens je padelles mag je altijd gratis een racket van ons lenen.

Zijn er geen proeflessen meer beschikbaar? Laat je mail hier dan achter en je wordt op de hoogte gesteld zodra ze weer beschikbaar zijn.

Boek hier jouw proefles

Losse Les

Een losse padelles boek je bij Peakz Padel. Je bepaalt zelf of je voor een privéles gaat óf dat je je vrienden meeneemt.

Alle lessen worden gegeven door een Peakz Padel Academy Trainer. Zij zijn opgeleid om snel te kunnen zien waar jij aan moet werken om je padellevel naar een hoger niveau te tillen. Samen gaan jullie echt aan de slag om je padelskills te verbeteren. Heb je zelf een knelpunt waar je graag aan wilt werken? Geef dit dan aan het begin van je padelles door aan de trainer, zodat hij/zij de les zo goed mogelijk op jouw wensen kan afstemmen.

Wil je padelles van de de aller beste? Onze Head Coach Jaime geeft losse lessen in Utrecht en Amsterdam, waarbij hij jouw padelskills naar een hoger niveau tilt.

Boek jij deze zomer 3 losse lessen die plaatsvinden tussen 1 juni en 1 september 2024, dan ontvang je een gratis Peakz Padel shirt! Kies dus snel 3 lessen uit wanneer het jou uitkomt.

Boek hier je Losse Les Losse Les van de Head Coach

Padellessen 5x

Padellessen boeken doe je heel eenvoudig bij Peakz Padel. Verzamel je crew en schrijf je in!

Tijdens de 5 padellessen werk je samen met een echte Peakz Padel Academy trainer aan je padelskills! De padellessen zijn speciaal opgebouwd, zodat je elke week weer iets nieuws leert. Aan het einde van de 5 padellessen heb je een sterke basis op het gebied van positionering, controle en de padelslagen. De Peakz Padel Academy trainer helpt je het spel echt te begrijpen.

Heb je nog geen padelracket? Geen probleem, tijdens je padellessen mag je gratis een racket van ons lenen.

Als leuk extraatje krijg je tijdens je lesreeks 50% korting op je eigen deel van je baanreservering! Zo kan je extra voordelig naast je padellessen de tips van je coach in praktijk brengen.*

Boek hier

Padellessen 10x

Padellessen boeken doe je eenvoudig bij Peakz Padel. Verzamel je crew en schrijf je in!

Bij Peakz Padel krijg jij padelles van een Peakz Padel Academy trainer en ben je dus gegarandeerd van kwalitatieve padellessen, altijd gevarieerd, speels en energiek. De trainer bouwt het programma op zodat je elke week steeds beter wordt in padel. Tijdens de 10 padellessen werken jullie aan een sterke basis, maar daarnaast is er tijd om dieper in te gaan op meer gecompliceerde technieken en strategieën.

Als leuk extraatje krijg je tijdens je lesreeks 50% korting op je eigen deel van je baanreservering! Zo kan je extra voordelig naast je padellessen de tips van je coach in praktijk brengen.*

Boek hier

Jaime's Master Program

Een speciaal ontworpen programma om jouw padelskills in 10 weken naar het hoogst haalbare niveau te tillen. Tijdens dit programma zullen de trainingen gegeven worden door onze Head Coach Jaime. Het Master Program is nu alleen nog in Amsterdam te boeken.

Je krijgt dus les van de allerbeste, YES! Met 20 jaar ervaring weet hij als geen ander hoe hij met gerichte tips jou de volgende stappen kan laten zetten. Het programma is zo opgebouwd, dat je in 10 weken veel leert en super snel ontwikkelt!

Als leuk extraatje krijg je tijdens je lesreeks 50% korting op je eigen deel van je baanreservering! Zo kan je extra voordelig naast je lessen de tips van je padeltrainer in praktijk brengen.*

Boek hier

Padelles voor kinderen - Voorjaarseizoen

Peakz Padel is weer gestart met padellessen voor kinderen. Op woensdagen om 15:00 en om 16:00 gaan onze trainers de baan op met de jongste padelfans! De kinderen krijgen 10 januari t/m 12 juni (m.u.v. de vakanties) les van onze Peakz Padel Academy kids trainers. Instromen is op elk moment tijdens het seizoen mogelijk.

De meeste kinderen zullen tussen de 8 en 12 jaar zijn. Voor kids met een andere leeftijd kan er tijdens de een proefles gekeken worden of het niveau passend is om aan te sluiten bij het hele seizoen. De Peakz Padel kids trainers verdelen de niveaus en leeftijden van de kids over de verschillende banen. Zo staat iedereen met plezier op de baan!

De pakketprijs voor dit herfstseizoen is € 250,-, dit is inclusief rackethuur en begeleiding van de best opgeleide Peakz Padel Academy kids trainers! Nu met gloednieuwe oefeningen opgesteld door onze hoofdcoach.

Denk jij dat dit iets is voor jouw kind of kinderen? Meld je dan gelijk aan voor het hele seizoen of meld je eerst aan voor een gratis proefles. Laat je dan even weten dat je komt via training@peakzpadel.nl?

Stuur een mailtje

Padellessen bij Peakz Padel

Alle trainers bij Peakz Padel zijn opgeleid bij de Peakz Padel Academy door onze head coach Jaime. Vier keer per jaar worden alle padeltrainers van Peakz opnieuw klaargestoomd om jullie lessen zo goed mogelijk voor te bereiden tijdens de Peakz Academy coachdag. Zo garanderen we de hoge kwaliteit van onze padellessen.

Bij Peakz Padel bieden we vooral padellessen indoor aan, maar in de zomer zijn er ook padellessen outdoor op onze unieke padellocaties. De padeltrainers verzorgen alle benodigdheden voor de padelles. Heb je nog geen padelracket? Geen probleem, je mag gratis een racket van ons lenen tijdens je padellessen.

Rondom de lesreeksen is het ook mogelijk om padellessen te volgen. Tijdens de speciale actieweken is het mogelijk om een losse padelles of privéles te boeken bij Peakz Padel. Hou de website goed in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van deze speciale actieweken.

Ben je op zoek naar padelmaatjes om mee te lessen?

Padel speel je met z'n vieren. Het kan dan soms best lastig zijn om drie andere padelmaatjes te vinden van jouw niveau. Via onze WhatsApp groepen plaats je eenvoudig een oproepje voor spelers die wellicht ook geïnteresseerd zijn om padellessen te volgen op jouw gewenste dag.

Join!

Lees ookHead Coach van Peakz Padel
Lees ookpadelles voor kinderen

*Deze korting is alleen geldig voor pay&play. De korting is dus niet geldig op vaste baanreserveringen of events.

Padellessen boek je bij Peakz Padel | Reserveer direct ✓ (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated:

Views: 6060

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.